Een team van gepassioneerde professionele advocaten, gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke dienstverlening.

"De echte waarde van een onderneming, haar rijkdom is in de eerste plaats die van haar werknemers"
Het kantoor DEL-Law is de vrucht van de visie op managementdiensten van human resources in de ruime zin van Mr. Delmarcelle.
Tijdens heel zijn carrière, heeft hij geschommeld tussen arbeidsrecht en fiscaal recht, aangezien hij van mening is dat alle zaken die betrekking hebben op de werknemers (Belgische en internationale fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsrecht, privéleven, immigratie, enz.) dienen gedekt te kunnen worden voor een optimale dienstverlening aan de cliënt.

Ontdek ons bedrijf

Onze diensten

Een kwaliteitsvolle juridische ondersteuning in HR impliceert een kennis en een transversale beoefening van diverse materies van het recht dat betrekking heeft op de werknemers:
-Individueel en collectief arbeidsrecht, Sociaal zekerheidsrecht, Fiscaliteit van de werknemers, Privéleven, Pensioenen,Relaties met zelfstandigen, Immigratie.

Ontdek onze diensten

Werk methode

We werken volgens 5 hoofdprincipes: geen problemen maar oplossingen; de situatie omdraaien / waarde creëren; aandacht voor detail, doel in zicht; pragmatisch en direct; beschikbaarheid en teamwork

Ontdek onze werkwijze

Laatste publicaties

Artikel Trends / Expert

Kan een werkgever de geplande ontslagen juridisch "faseren" / spreiden om niet te hoeven voldoen aan de informatie- en raadplegingsprocedure in geval van collectief ontslag, bekend als de "wet Renault"?

In februari 2021 hebben werknemers van Fabricom (Engie) in de vestigingen van Ans en Charleroi gedemonstreerd omdat ze hun werkgever ervan verdachten over te gaan tot ontslagen in kleine "hoeveelheden" om deze lange (gemiddeld 3 tot 4 maanden) en dure...
Door
Nieuwsbrieven

Ministerieel Besluit COVID

De laatste versie van het Ministerieel Besluit (MB) van 28 oktober 2020, zoals gewijzigd door het MB van 26 maart 2021, handhaaft de verplichting tot telewerken, behalve voor essentiële sectoren of wanneer de aard van de functie of de continuïteit...
Door

Getuigenissen