Een team van gepassioneerde professionele advocaten, gespecialiseerd in arbeidsrechtelijke dienstverlening.

"De echte waarde van een onderneming, haar rijkdom is in de eerste plaats die van haar werknemers"
Het kantoor DEL-Law is de vrucht van de visie op managementdiensten van human resources in de ruime zin van Mr. Delmarcelle.
Tijdens heel zijn carrière, heeft hij geschommeld tussen arbeidsrecht en fiscaal recht, aangezien hij van mening is dat alle zaken die betrekking hebben op de werknemers (Belgische en internationale fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsrecht, privéleven, immigratie, enz.) dienen gedekt te kunnen worden voor een optimale dienstverlening aan de cliënt.

Ontdek ons bedrijf

Onze diensten

Een kwaliteitsvolle juridische ondersteuning in HR impliceert een kennis en een transversale beoefening van diverse materies van het recht dat betrekking heeft op de werknemers:
-Individueel en collectief arbeidsrecht, Sociaal zekerheidsrecht, Fiscaliteit van de werknemers, Privéleven, Pensioenen,Relaties met zelfstandigen, Immigratie.

Ontdek onze diensten

Werk methode

We werken volgens 5 hoofdprincipes: geen problemen maar oplossingen; de situatie omdraaien / waarde creëren; aandacht voor detail, doel in zicht; pragmatisch en direct; beschikbaarheid en teamwork

Ontdek onze werkwijze

Laatste publicaties

Getuigenissen