Hoe werken we ?

Manier van werken

Ga met ons mee op reis.

Met ons samenwerken is de zekerheid hebben van de steun van een solide team, toegewijd aan het zoeken naar kwaliteit en optimale oplossingen volgens een aanpak gebaseerd op 5 principes.

Onze 5 belangrijkste principes

Geen problemen maar oplossingen

Een advocaat is alleen geïnteresseerd in het oplossen of anticiperen van problemen en om dit te doen: vind waar de oplossingen liggen. En de ervaring leert dat er altijd wel een paar zijn. Dit is de DEL-Law Creed

Draai de situatie om / Creëer waarde

Neem een schijnbaar hopeloos dossier, bestudeer het, ontdek de fout en exploiteer deze om de situatie om te draaien. Waarde creëren waarmee de klant geld kan besparen of verdienen. De advocaat moet behulpzaam zijn, geen kostenbron.

Attention to detail, goal in sight

Bestudeer het dossier, vind alle argumenten, definieer een strategie zelfs op lange termijn. Negeer geen details om het doel te bereiken.

Pragmatic and direct

Het advies moet begrepen, praktisch en nuttig zijn. Het beste compliment van de advocaat is de HRD of de advocaat die hem de bevoegdheid geeft om zijn mening over te dragen aan het management en dat de laatste het begrijpt. Stel jezelf op het niveau van de klant, maak zijn leven gemakkelijker, anticipeer op hem. Oplossingen moeten in theorie eerlijk zijn en in de praktijk werken. Je moet alle stadia zien en op elke fase aanwezig zijn.

Beschikbaarheid en teamwork

In een hyperverbonden en geglobaliseerde wereld is beschikbaarheid essentieel, reageer snel en op elk moment. Teamwork is essentieel, samen staan we sterker, gaan we verder, voldoen we beter aan de verwachtingen van de klant.

Getuigenissen

Success Stories