DEL-Law zal met haar klanten deelnemen aan de 31e HRM Night

Gepost op 12 mei 2020
Vorig Volgend
In 2020 viert de HRM Night met veel luister zijn 31ste editie. Meer dan ooit is dit de onmisbare afspraak voor de professionals van het human resources management in België. Geen enkel ander evenement kent al zo lang zo veel succes.

Dankzij de partners verzamelt de HRM Night© elk jaar alle HR-professionals, maar we verwelkomen ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. Vorig jaar waren er meer dan 850 deelnemers!

Onze teams stellen alles in het werk om u in de beste omstandigheden te ontvangen. Samen met u ontdekken we die avond wie er zich een jaar lang HR Team, Young HR Leader en HR Manager van het Jaar mag noemen.

Zorg er vandaag nog voor dat u dit evenement niet hoeft te missen door uw tafel te reserveren en wees aanwezig bij het aanduiden van de beste HR-projecten van het jaar.

Gelinkte publicaties

Evenementen

Webinar - HR Square

Gepubliceerd door LinkedIn |
Groot succes voor de reeks van drie webinars georganiseerd door HR Square, maandag (12) en donderdag (15) gaan we de laatste uitdagingen aan (afstandsbeheer in het Nederlands en rekrutering op afstand in het Frans).
Door